lördag 9 augusti 2008

Dubbelbanan


För första gången i historien, en fredagsspecial av sällan skådad like, en tvåstegsraket, en tvåfotsdribbling, en tvekamp. Helt enkelt en dubbelbanan. Så, kära läsare, här kommer den: dagens outfit tillsammans med helgen första bira. Pschht! och lite Our Legacy till er. Och så lite feminin bloggpose möter Genesisomslag på det. Ja, lite sent, och lite smått berusad. Vi har våra svarta Johnstonskor, beiga Our Legacy-braller med rosa strumpor, en rugby RL-skjorta och American Apparel-jacka. Pilsner Urquell till det. Fint, tack - hej.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Fint!
Kan ni inte ta upp det här med"skrattrunka"?

Urban Yngre sa...

Tack. Hm, är osäker på vad som menas. Har det att göra med en viss manstyps benägenhet att nöjt göra det framför spegeln?
Har annars bara hört talas om det lite tristare 'gråtrunka, som innefattar en stor portion skam och rädsla för tillkortakommande... Har jag hört.

Anonym sa...

Nja, det är mer något man gör efter att kanske gjort något dumt men som man samtidigt känner sig nöjd över. Gärna med med ett Moahahahaaa samtidigt. Det verkar ha blivit lite utav en trend tror jag. Man förkortar det "skrunka".

Urban Yngre sa...

Låter lite som något Calle Schulman kör med... intressant i alla fall.