torsdag 11 september 2008

Gunborg #3

1981johan: Båda mina föräldrar har varit i Tokyo, inte jag. Roligast av allt är att min pappa var sjukt nöjd när han i höstas kom hem från Bangkok med ett par värsta äkta big e-levis och skulle "bräda" sin son. Eller när han innan jag skulle "gå ut" i Kalmar hjälpte mig välja t-shirts och valde en vit gammal gdeh-tee med motiveringen: "det ser lite diskret ut med vitt tryck på vit tröja, det passar dig". Kung pappa!

legav4life: är mats-roger ett hippt namn? är det hippt att vara frimurare? det är ju hippt i det avseendet att medlemskapet är lite svårt att erhålla, men ohippt eftersom det är så konservativt. läste din "ledare" i första och enda numret av 1981 igår (med anledning av firma schyffert/haags programledarskap), enligt den är nog frimurarna ohippa. eller?

1981johan: bara frimurare är väl inte så hippt, men det häftiga ligger som du säkert förstår i det hippaste av collabos: FrimurarnaxRotary. Eller inte, här blir jag själv osäker när jag tänker efter... Hörde inte så mycket av deras snack på melodifestivalen, men såg att schyffert körde någon uppdaterad Utvandrarna-look kombinerad med en förmodat ironiskt "kort och lite busig" frisyr (en frisyr jag länge körde själv, helt oironiskt). Vad gäller texten är det framförallt en hyllning till Jan (och Roy) Gradvall och han känns inte som en typisk frimurare... Hoppas vi kan få lite mer synpunkter i den här diskussionen. Rickard, hur ligger frimurare till på skalan? Har de ngn devil in the details? Vad säger Dan Brown? God natt.

länk

1 kommentar:

Urban Yngre sa...

En diskussion värd att föra än i dag. Särskilt konservatismen som plus eller minus...