tisdag 24 mars 2009

Pressmeddelande - Tre livsnjutare bildar Advisory Board till The Official Passion GI-turné


Stockholm 24 mars 2009
Medieprofilerna Urban Yngre och Yngve klass har rekryterat trojkan Bo Hagström, Steffo Törnquist och Carl-Jan Grankvist som Senior Advisors inför The Official Passion GI-turné som de genomför i Toscana under den första veckan i Juni.
Medieprofilerna söker just nu sponsorer som vill hjälpa dem att nå ett gemensamt BMI på över 52 efter genomförd turné. I denna strävan har de nu lyckats få hjälp av tre tunga namn inom livsnjutandets ädla konst som skall bidra med expertis kring hur Urban och Yngve på en vecka kan öka sin BMI så mycket som möjligt. Dessutom har de alla tre ett mycket stort nätverk som kommer att underlätta arbetet med att hitta spännande sponsorer.
Hagström kommer att fungera som ordförande i turnéns Advisory Board och tillför särskild kunskap kring de nyttighetsfällor som finns i det italienska köket.
- Det är med stor glädje jag tar på mig detta uppdrag. Pojkarna har satt upp väldigt höga mål och jag tror att min kunskap och mitt nätverk kommer hjälpa dem att nå dessa. Det finns många okända ohälsosamma beståndsdelar i det italienska köket som jag skall göra allt för Urban och Yngve skall kunna dra nytta av under sin vecka i Italien, säger Bo Hagström, Ordförande i Advisory Board för The Official Passion GI-turné.
- Jag charmades omedelbart av Urbans pojkaktiga sätt, inte helt olikt Emil i Lönneberga. Det är sällan man träffar en så barnsligt förtjusande ung man i dagens Sverige, säger Carl-Jan Grankvist, Senior Advisor för The Official Passion GI-turné.
- Om jag tidigare kände en viss oro kring Yngves förmåga att sälja in turnén hos sponsorer är jag nu helt trygg med dessa tre rekryteringar. Den samlade kompetensen hos vårt nya Advisory Board gör mig säker på att vi både når de högt uppsatta budgetmålen och klarar av att öka vår BMI, säger Urban Yngre, koordinator och pressansvarig för The Official Passion GI-turné.
The Official Passion GI-turné har redan fått in tre huvudsponsorer: Ciabatta, Smör och Salt.
För pressförfrågningar kontakta: Yngve Klass i kommentarsfältet
Är du intresserad av att bli sponsor kontakta: Urban Yngre i kommentarsfältet

2 kommentarer:

Urban Yngre sa...

Obetalbart. Jag behöver nu aldrig någonsin skriva något mer. Flera månaders bloggtorka kanaliserades nu i vad som måste vara ett av de bästa och mest humoristiska inlägg sedan vi startade. Underbart!

"Bock å tack"

Urban Yngre sa...

Passion!