onsdag 17 juni 2009

Tiff-tiffany-tiffany-tiff-tiff

Neo har på sig Kevins stl. 74 kläder idag, det får mig att minnas att det faktiskt inte var längesedan Kevin var så liten. Det går då snabbt! Snart kommer Neo börja skolan och vara 6 år gammal!? Jag hinner inte med : )

Kramar och pussar får jag ännu av både Melissa och kevin så jag hoppas att de inte växer i från det riktigt än. Men visst ser jag framför mig en sjutton årig Kevin med moped, undrar om jag fortfarande får hejdå pussen utanför skolan då? ; )

Idag ska jag läsa högt ur alla kapitel jag pluggat i, ja de inför provet i morgon då såklart. Jag måste se om jag fattat rätt. Sedan ska jag göra klart ett arbete inom personal som jag ska redovisa : / imorgon med. Sen är jag klar! Om jag klarar detta i morgon så är jag klar med ALLA de ämnen jag läst under hösten! Och får nog hyfsade betyg med för den delen! *Klappar mig själv i ryggen*

Nästa vecka börjar vårterminen och då blir det: Affärs juridik, Webbdesign, Etik, Info. Lay A OCH B… Verkar vara roliga ämnen allting : ) Etik ska bli jätte skoj! Gillar diskussioner och åsikter : )

Skola och att lära sig är skoj! Det kan vara tungt och kämpigt att knöka in allt i huvudet ibland men åh vad roligt det är när man förstår! Att plugga nu i småbarns åren kan verka lite knasigt men faktum är att hjärnan är på högvarv och liksom suger i sig information. Småbarnsmammor ÄR problem lösare ut i finger topparna och har man ställt in sig på en sak så är det väldigt svårt att ”ge upp”. Jag är sådan att jag vill verkligen klara det jag ger mig in på galant! Forma tillvaron så att den passar alla och stress visst finns den men det har nu kommit under kontroll. Mycket att göra men det är mycket roligt jag gör!

Nä här behövs det kaffe : )

1 kommentar:

Urban Yngre sa...

Asså det här är så bra att jag dör återuppstår och dör igen! "Ge upp"!!!!!!! EPISKT!