måndag 5 oktober 2009

Aftonbladet eller Expressen, ring!

Idag satt jag och jobbade cirka sex meter ifrån Zlatan. Ja, den Zlatan. Så nu undrar jag om jag ska skriva några djuplodande texter om det till Aftonbladet eller Expressen? Han hade inte DSquared på sig vad det verkade så det finns inte material för en analys på UYÖM, tyvärr. Tänkte Yngve kunde flika in vilket namn Aftonbladet går under på hans favoritforum Flashback...

5 kommentarer:

Yngve Klass sa...

Hade han inte DSquared?????? Det i sig är ju värt en A4. Har han alltså bytt???? Vad hade han då?????

Urban Yngre sa...

Ja det är frågan vad det var för märken. Det orimliga är att han hade en frisyr som inte var något särskilt med, en svart tröja utan sensationella detaljer och ett par vanliga jeans.

Va fan, han rockade med andra ord Wirfältstylen! Konspirationsteoretikern i mig tycker det är besynnerligt att Wirfält flirtar med sportvärlden och Zlatan ger sig in i vanlig-branschen. Eller håller de bara på att bli gamla (på det vanliga, flug-lösa viset) på var sitt håll?

Leo sa...

Jo han hade DSquared! Det stod stort på höger bakficka. Tänkte säga något putslustigt när jag såg men var rädd att han skulle höra.

Urban Yngre sa...

Haha, episkt. Ordningen är alltså återställd. Tack vare rättrådigt ingripande och skarp observation av Leo kan nu UYÖM konstatera att jo, visst hade Zlatan DSquared!

Yngve Klass sa...

Rocka... Kombinationen Wirfält/Zlatan är ju nu-grabben i ett nötskal:

Hipp/Folklig, Meta-fotboll/Fotboll, Bira/Bärs, Solo-Mackan/Chippen, Göka/Göka, Blondiner/Blondiner o.s.v. (jag får inte säga "ochsåvidare" för min sambo så jag skriver det istället här!)