tisdag 18 mars 2008

Kära dagbok

...idag fick jag beröm för min outfit. Eller snarare den tjocksvartvitstickadekoftanmedskinndetaljerochfuskhornknappar. Den som inte är oversizad med designflit utan bara i en för stor storlek för mig. Berömmet kom från en mycket skarp och snällhipp varumärkes/kommunikationskonsult som jag talade med om hur gerillamarknadsföring bara är en kanal av många, bortsätt från att det oväntade/nya alltid har ett egenvärde, och att innehållet fortfarande är det viktiga. Han sa "en sådan skulle jag också vilja ha, som en hustrumisshandlare fast på ett bra sätt". Jag förstod inte riktigt men nickade och blev glad. Resten av dagens outfit var en vit American Apparel-tshirt, HM-jeans i rådenim, svart flätat tjejskärp från Åhlén och mörkbruna Blundstones. Visade sig bli perfekt i snöstormen, och härmed är mitt minst tramsiga inlägg på länge slut.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kallas hornsknapparna/stängsningspinnarna egentligen?

Yngve Klass sa...

varför har du inte bild på outfiten? och vem är den mystiske varumärkeskonsulten, någon jag känner till?

Urban Yngre sa...

Bild: vänta någon minut då...

Angående namnet och en snabbsökning fick jag frågan från Google: Sökte du egentligen efter gaffelns historia?
Nej det gjorde jag inte.

Och angående konsulten blir ledtråden att efternamnet är den skola som ovan anonyme kommenterare går på... Eller? Inte om det är Södertörn i och för sig, nu blev jag osäker.

J.E. sa...

Tom Beckman?? Claes Bodéngymnasiet?? intrigen tätnar

Urban Yngre sa...

nu saknas bara frånvaron av ljussättning och sju mord kopplade till dödssynder...

Claes Bodéngymnasiet - roligt!

/DiscoKalmar

Leo sa...

Vi måste börja spela Cluedo oftare. Och uttala det som vi alltid gjort...

frida sa...

Jag tyckte att tisshen var det finaste du hade den dagen. Men så är jag ju en helmut-lang-och-katherine-e-hamnett-person också. Hur trendigt är det i en tid som denna? Usch. Det borde vara trendigare. BORDE VARA TRENDIGARE!