tisdag 23 september 2008

Är jag dum i huvudet?


På samma sätt som jag inte riktigt kan förklara storheten i Phil Collins allra mest banala textrader inser jag att jag är ute på mycket mycket tunn is här. Det kan vara Boråssjukan (symptom: Evisu och hockeyfrilla) och det kan vara ett slag av Stakka Bosk karismahybris, det överlämnar jag till trogna läsare eller medbloggerskor att analysera. Men: är inte duffeln ovan helt sjukt grymt snygg? Jag vill ju ha den. Jag vill bara ha den. Någonstans finns nog svaret i den hyfsat balanserade blandningen av klassiskt herrmode och svår divighet. Är säker på att George Costanza bar denna i något bortglömt avsnitt.

7 kommentarer:

Leo sa...

Mycket fin! Återigen, vad kallas knäppningen?

Yngve Klass sa...

ett snabbt svar: ja du är dum i huvudet. ett längre svar: jag kan förstå att du genom kopplingarna till george skapar en bild av duffeln som snygg, åtminstone i teorin, men jag skulle gärna se dig komma till vår nästa lunch bärandes denna skapelse på ett avslappnat sätt. den är inte ens japansk..

Anonym sa...

hxkkvteGeorge klär sig bäst I seinfeld!

Yngve Klass sa...

JAG SKA BARA HA DEN, borde det väl vara? ROLEX DAYTONA VITT GULD MED PLATINA!!!!

Urban Yngre sa...

Leo: Något med träns...?

Yngve: Två kommentarer som är värda att vara inlägg! Neighborhood!

/Mr Costanza

J.E. sa...

Det sägs att om man tittar tillräckligt länge på en pistagefärgad duffel så tittar den tillbaka rakt in i ens själ! KÖP!

J.E. sa...

den ryktas även ha förmågan att kunna bota svår starr riktigt soliga dagar